Bloemen abonnement

                                 Huis - Rusthuis - Kantoor - Winkel

 

 

Omschrijving

Steeds verse bloemen of een prachtig bloemstuk in huis, rusthuis of op kantoor, wie droomt er niet van?

Met ons bloemen abonnement kan dit...

Ons abonnement bieden we aan tegen zeer gunstige voorwaarden. U ontvangt per 2 weken een levering van een boeket/bloemstuk aan huis of op kantoor.

Het spreekt voor zich dat de boeketten/bloemstukken worden afgestemd op de seizoenen of feestdagen wanneer u dit wenst    ( vb: Valentijn, Pasen, Lente, Zomer, Herfst, Halloween ,Kerst,...)

Een bloemen abonnement is een heel tof en origineel cadeau voor tijdens de feestdagen, als verjaardagsgeschenk, als Moederdagcadeau,...

Op deze manier kan je langere tijd genieten van verschillende boeketten/bloemstukken dan in één maal een huis vol bloemen.

 

Soorten abonnementen

We bieden een ruim assortiment aan van abonnementen.

 

Abonnement van 1 maand voor €90, om de 2 weken ontvangt u een prachtig bloemstuk/bloemenruiker. Ter waarde van €40 en €10 extra voor de vaas, schaal waarin het bloemstuk - boeket wordt geplaatst.

 

 

Abonnement van 3 maand voor €250, elke 2 weken ontvangt u een bloemstuk/boeket ter waarde van €40. In totaal zal u 6 bloemstukken ontvangen. Ook hier wordt er €10 aangerekend voor de schaal/vaas, wat reeds in de totaalprijs verrekend zit.

 

 

Abonnement van 6 maand, met elke 2 weken een nieuw bloemstuk/boeket in huis wat een waarde heeft van €40. Ook hier wordt er €10 aangerekend voor de schaal/vaas, wat reeds in de totaalprijs verrekend zit.

Hier bieden we 2 betaalmogelijkheden aan.               

Optie 1: U betaalt het volledige bedrag van €441voor aanvang van het abonnement en geniet zo van 3% korting. ( korting reeds verrekend in het totaal bedrag) 

Optie 2:  U kiest voor een maandelijkse betaling van €81,6 per domiciliëring

Wanneer u dit abonnement afsluit krijgt u bij de laatste levering een fles cava als geschenk.

 

Abonnement van 12 maand, wordt u aangeboden aan een bijzondere scherpe prijs met tal van voordelen.

Hier ontvangt u elke 2 weken een pracht van een bloemstuk/boeket ter waarde van €40, daarenboven tijdens de eindejaarsperiode zal er een tafelstuk geleverd worden van ongeveer 1M lengte (waarde €75).Ook hier wordt er €10 aangerekend voor de schaal/vaas, wat reeds in de totaal prijs verrekend zit. 

Ook hier bieden we 2 betaalmogelijkheden:

Optie 1: U betaald het volledige bedrag van €873 voor aanvang van het abonnement en geniet zo van 10% korting. ( korting reeds verrekend in het totaal bedrag)  

Optie 2:  U kiest voor een maandelijkse betaling van €75,17 per domiciliëring en geniet zo van een korting van 7%. ( korting reeds verrekend in het totaal bedrag)

Wanneer u dit abonnement afsluit krijgt u bij de laatste levering een fles cava als geschenk en een verrassing.

  

Afspraken

Een abonnement wordt aangegaan voor de duur van 1 - 3 - 6 of 12 maand en dit voor een levering op eenzelfde adres gedurende de periode van het abonnement.                                                             

Er wordt €10 extra aangerekend voor de vaas/schaal waarin de bloemen afgegeven worden.                                                        Wanneer de volgende bloemen geleverd worden, zal de andere vaas/schaal terug meegenomen worden. Bij de laatste levering mag men de vaas / schaal houden.                                        

In deze totaal prijs zit eveneens de levering inbegrepen in Gent en randgemeenten ( Zwijnaarde - Wondelgem - Mariakerke - Drongen - Merelbeke ). Voor leveringen op andere plaatsen wordt een meerprijs aangerekend afhankelijk van het aantal km's er moet afgelegd worden dit in samenspraak met de klant.

 

Er kan een pauze ingelast worden voor de levering, wanneer men vb op reis is gedurende de duur van het abonnement.

Wanneer u een bepaalde voorkeur heeft qua kleur of bloemsoort gelieve dit minstens 2 dagen voor de leveringsdatum te melden.

 

De levering van de bloemen zal telkens op dezelfde dag geschieden als de eerste leveringen, dus wanneer het abonnement start op een maandag dan zullen de andere leveringen steeds op maandag gebeuren op het zelfde adres.